Fra og med i dag bor jeg i Oslo.

Nå er alle klærne, smykkene, veskene, filmene, bøkene, ja rett og slett alle tingene mine er pakket ned i esker, poser og andre oppbevaringsmuligheter. I dag drar jeg til Oslo, for imorgen begynner jeg på skolen. Ettersom badet i leiligheten våres er under oppussing kan vi ikke flytte inn før den 24. Litt kjedelig, men litt greit også. Da slipper jeg hvertfall å stresse med å flytte inn, enda. Denne uken har vi vært så heldige å få låne søskenbarnet til Martin sin leilighet. Den er vist kjempefint og ligger kjempe bra til, så vi blir sikkert så vandt til det livet at det blir en skuffelse når vi skal flytte inn i vår egen. Neida, det blir nok kjempefint det også :)
img5504img5505
Men nå må jeg gå å si hadet til alle sammen. De blir jo ikke så langt unna, men det blir litt rart for det. Mamma har ikke helt skjønt at lille jenta hennes skal flytte enda, og er trist. Men jeg kommer nok til å besøke henne ofte. Ja, jeg er en skikkelig mammajente.

5 kommentarer

Hanne Madeline

09.aug.2009 kl.15:22

god tuuuur! :D

pernille

09.aug.2009 kl.17:13

SV: Takk :)

Lykke til med flyttinga og ny skole ;)

Kristine

09.aug.2009 kl.22:19

Du kommer til å få det fint,Cecilie! Jeg skjønner hva du mener med å forlate moren din, mammaen min gråt når jeg dro. Jaggu gjorde ikke pappa det også :D
Legg ut bilder av leiligheta når dere får den a, jeg vil se :)

# JULIA

10.aug.2009 kl.15:59

Lykke til : )

Ane

14.aug.2009 kl.00:56

Den leiligheten er jo driiitfin :D :D
Mamma graat da jeg dro ogsaa!

Skriv en ny kommentar

hits