Det er så deilig å ha alt rett utenfor døren.

img5580img5591
Livet i Oslo er herlig. Hadde min første skoledag som student på universitetet i dag, noe som var både skummelt og morsomt på en gang. Var på skolen fra kvart over 9, til halv tre. Dette er var nok den lengste dagen jeg kommer til å ha der i år. Har jo bare forelesninger på under to timer, tre ganger i uken så. Å disse trenger man aldri å møte opp på, hvis man ikke vil da selvfølgelig. Aldri fravær. Foreleserne merker ikke engang om du er der eller ikke. Det er litt befriene å tenke på. Selvom det å gå på forelesninger er nok ingen dum ide :)
Etter skolen har jeg og Martin gjort masse. Prøver å gjøre oss litt "hjemme" her i Oslo. Har vært i Holmenkollen med pappa, vært på en liten shopping i bogstadveien, og spist en middag som ikke var en stor suksess. Etter å ha pratet mye om det, kjøpte nemmelig jeg og Martin oss Sushi i dag. Det var ikke som forventet! Jeg trudde det skulle være kjempe godt, men det smakte jo bare..fisk? Det gikk jo greit, hvertfall hvis man dynket den i soyasausen. Ettersom vi ikke orket å spise oss forsynte på råfisk, så dro vi heller til BIT på OsloCity og kjøpte oss en salat. Jeg elsker den salaten! Etter å ha brukt nesten 500 kroner på en liten middag i dag, blir det nok mat på budsjett imorgen.
Men nå har husmoren selv (ja jeg kaller meg faktisk husmor etter å ha bodd for meg selv i to dager) gå å ta ut hornene hun har bakt. Martin er hos noen kompiser, så skal overraske han når han kommer hjem. Gleder meg!  Har til og med bakt et lite hjerte til han. Da blir han nok glad, haha :)
ewgwegg
Det ser jo godt ut? De hvite rullene var faktisk ganske greit, men ikke hvis man spiste for mye av det.
Har du smakt sushi? Hvis ikke, prøvd det så jeg får vite om du liker det!

7 kommentarer

Lisbeth

11.aug.2009 kl.01:21

ehm, den maten så ikke så deilig ut. haha :D

carinajursberg

12.aug.2009 kl.23:04

Jeg har smakt det. Men syns ikke det var så veldig godt. Men har hørt at man må prøve det litt flere ganger før man liker det ;)

Ane

14.aug.2009 kl.00:53

Jeg har bare smakt Maki, de hvite rullene. Det syntes jeg var godt:)

Kristine

14.aug.2009 kl.02:45

Det ser ut som du har det bra :)

elisabeth

17.aug.2009 kl.00:43

Sushi er det beste jeg kan få! Jeg elsker det og prøver å få spist det gasnke ofte. Jeg likte det ved første smak, men man trenger som regel litt tid!

SMAK MER! Du komemr til å elske det!

Malin

21.aug.2009 kl.21:40

Aldri smakt sushi før, men har alltid hatt lyst til å smake det, må få gjort det snart :)

Cleo

02.sep.2009 kl.14:10

Det er utrolig godt:D Jeg hater fisk men elsker sushi... Jeg liker tempura maki best av alt, det må smakes:D

Skriv en ny kommentar

hits