Jeg vil at hverdagen min skal være sånn for alltid!

Jeg trur føler virkelig at den hverdagen jeg har for tiden, er den som passer meg. Gå og komme litt sånn man vil på skolen, og bare nyte livet i Oslo. Vil man shoppe er det bare å gå ut døren, så har man tusen muligheter. Selvfølgelig blir det nok ikke bare fryd og gammen, for snart må jeg kjøpe bøker og sette igang puggingen. Fikk vite i går at man må lese minst 5 - 8 timer om dagen, for å henge med i pensummet. Shit? Det kommer jeg nok ikke til å klare, men skal gjøre mitt beste!
Nå har jeg akkurat kommet hjem, men skal snart ut igjen. Har akkurat vært på "åpningen" til universitetet i Oslo. Med sang og taler av forskjellige mennesker. Så nå har jeg faktisk sett ordføreren in real life, det er skikkelig stort altså. Men neida, han var faktisk veldig morsom, kom med noen spøker her og der. Jeg følte meg litt slem når jeg gikk midt under talen hans, men jeg orket bare ikke å stå helt rolig i den sterke solen i flere timer. Den unskyldningen er vel god nok?

Men nå må jeg gå. Jeg og Martin skal ut den det fine været. Møte noen venner av martin i byen, så får vi se hva som skjer deretter. Ha en fin dag!
img5614

7 kommentarer

Living A Peaceful Life

11.aug.2009 kl.18:15

Så spennnede å flytte til en ny by! Hvilket studie skal du begynne på, som krever SÅ mye lesing? Puh!!

SVAR: Tusen takk for den koselige kommentaren fra deg - blir glad når noen syns at bloggen min er fin!

Håper du får en veldig bra dag :o)

Cecilie

11.aug.2009 kl.19:07

Jeg skal studere spesialpedagogikk :) Man velger vel litt selv hvor mye man vil lese da, men det var en undersøkelse som viste at under fem timer var for lite til å få en bra karakter. De som leste 5 - 8 derimot var de som klarte å stå i faget, med et ganske greit resultat.

Lisbeth

11.aug.2009 kl.23:55

Bra du koser deg jenta mi!

Living A Peaceful Life

12.aug.2009 kl.19:44

Hei igjen!

Takk for svaret! Det høres jo spennende ut.. :D Tipper du klarer deg fint, jeg. De fem-åtte timene inkluderer vel undervisningen på skolen, og da blir det jo ikke så gale! :D

Tusen takk for den koselige kommentaren din, forresten :o)

Guro

13.aug.2009 kl.22:53

Så søt du er :)

jennnnnnnnnni

23.aug.2009 kl.19:40

Utrolig fin topp : ))))

Vilde Karoline

04.sep.2009 kl.19:29

Digger t-skjorta!

Skriv en ny kommentar

hits