Jeg belønner meg selv med sko.

I går ble det ikke noe blogging. Jeg var så flink at jeg gjorde lekser hele dagen, etterfulgt av en gåtur på kvelden. Sannheten er vel ikke helt likt det jeg akkurat skrev . For når jeg gjorde lekser så surret greys anatomy på tven hele tiden, og det var det som fikk mesteparten av oppmerksomheten min. Dessuten så var det ikke for å gå tur at jeg gikk tur, jeg skulle jo bare ut å kjøpe meg en hamburger på MacDonalds - Men det er vel ikke så farlig å nevne?

Etter jeg fikk så utrolig fin start på dagen på tirsdag, så ble hele dagen min kjempe fin. Etter jeg hadde bestått to av to oppgaver bestemte jeg meg for å spandere noe på meg selv. Jeg gikk derfor på Oslo City og kjøpte meg et par sko jeg hadde sett på tidligere. Det så morsomt å kunne kjøpe belønne seg selv litt, når man føler at man har oppnådd noe. Så det gjorde jeg!
Jeg fikk også kjøpt en gave til Martin, og handlet noen småting til leiligheten. Jeg tok turen innom pytt i panne (faktisk), som tydeligvis har gått konkurs. Derfor var det 30 % på hele butikken, og jeg hamstret like så godt litt lys, servietter og lignende.

Her er skoene jeg kjøpte:

img0653
img0661img0662
Skoene er i svart skinn, og det er mønster noen steder. Jeg syns de er kjempe gode å ha på seg, og er passe varme. Som de fleste sko i str 36 så var de litt store, men det gjør ingenting. Nå som det nærmer seg vinter er det godt å kunne få plass til litt mer i skoene, også pensko -feks. en tykk strømpe. Det jeg liker best med skoen, er at helen er akkurat passe høy, 9cm. Da er dermed ikke ubehagelige å gå langt i, og jeg blir 9 cm lengre. Jippi :)

img0657img0658

6 kommentarer

TINA BJØRNELYKKE

29.okt.2009 kl.19:54

Åhh, jeg digger sko, de gjør veldig mye med et antrekk : )

blomsterfeenhanna

30.okt.2009 kl.08:39

Så fine de var!

SV: Takk:)

www.blomsterfeenhanna.blogg.no

Kariann Landsverk Hansen

31.okt.2009 kl.00:54

Så fine^^ fin blogg du hadde, likte designet veldig ^^

G O S H Y - That's so fetch

01.nov.2009 kl.16:19

De var fine da: )

Victoria

01.nov.2009 kl.16:45

De var fine!!

Elin Hjemli

02.nov.2009 kl.15:09

Sv: Tusen takk ( :

Så utrolig fine sko!

Skriv en ny kommentar

hits